Saturday, November 13, 2010

warghhhhh~~~teringin2..=))~

Salam n selaaaaamaaat paaaaaaaaaaaaaaaagiiiiiiiii korang2~~~

hurm aku nih tetibe bangun jerk pepagi nih..gatal tangan nk tulis....hehehe.....merapu meraban aku mmg terror sket~~kan3?....hurm xper la...mmg da cmtuh nk wat camner..xkan nk jadik plastic plak....pura2 sopan, tulus mulus ( wooppppssss pon begitu aku bukan la samseng, kuang ajar, kaki pukul dan yg sewaktu dgnnyer..aku yg sedang2 sajaaa..yg pentinggg...hik3, tetibe dangdut)....owh no3...hahahhahahha~~

hurm arinih aku nk share ngn kengkawan nset yang aku skeeeeeeeee amat at the moment la kan...hurm aku bukan per...aku sedey la nset aku yg current skunk nih " hang"....nset sliding....aper lagik ribbon problem...waaaaaaaaaaaaaaaa.....da la banyak benda2 berharge dalam tuh..arghhhhhhhhh.....nyekkkkkkkk..sedey giler aku....
(tuh la padahnyer...ske sangat die (merujuk kat aku) tuh...especially time nk wat movie posting aku. elated mood jer time tuhhh,...haaaa..padan mke....waaaaaaaaaaaaaaaaaa.....owh nk taw pasal movie posting tuh eah? xder..cmnih setiap posting kena antar movie tuk dinner kolej ..tuh yang aku ske sangat..bukan kena berlakon drama, teateror aper pon, yg besa2 jer...haiihhh xper laaaa.....



haaaaaaa..ni la pic nset aku yg rusak tersebut, sony erricson w705....kamu2, naper la kamu xleh nk tekan2 button....adoiiiiiiiiiii~

tuh la....sayang jer nset nih..tp tuh la da jadik cmnih lak....haiiihhh ..macam nk trigger aku beli nset baru jerkkk=)))..kah3.... hurm xmo la....sbb nset aku nk beli nih mahai sgt (bagi aku la sbgai student).....haaa berbalik kepada nset yg aku ske tuh ...hurm aku dari last sem nk belinyer...tp tuh la..nset aku yg skunk nih ok lagik...wat per nyer nk beli yer dak? bukan nyer aku anak bill gates yg kaye raye nk salu men salin2 nset...hurm xper laaaa kn...hihihiihihi~~

hurm nset yang aku nk gegiler ini....dgr katenyer telah dimiliki oleh bbrpe kawan aku kat sini(PPUKM)...owww gosssssssssshhhh jelesssss... siap tuh ader yang beli yang aku ske gler amat!